Futballsztárok mutatják be a HMD Global első strapabíró okostelefonját

Az új, időtálló Nokia okostelefon július 27-én debütál

A hamarosan debütáló, strapabíró1 Nokia okostelefont, a freestyle labdarúgó bajnok, Lisa Zimouche mellett, egy igazi futball-legenda is az elsők között fogja tesztelni.

„Legújabb okostelefonunk ellenállóbb és keményebb, mint eddig bármelyik. Kiállja a mindennapok viszontagságait, hamarosan pedig eddigi legnehezebb “meccsére” készülhet” – mondta Stephen Taylor, a HMD Global marketing vezérigazgatója.

“A Nokia telefonokat olyan technológiával készítjük, hogy azok kiállják az idő próbáját. Fontos, hogy a Nokia rajongók szeressék és megbízzanak készülékeinkben és – a fenntarthatóság jegyében - hosszabb ideig használják azokat. Hamarosan a tehetséges freestyle bajnokkal, Lisa Zimouche-sal és egy igazi foci ikonnal mutatjuk majd be legújabb készülékeinket.” - tette hozzá.

További információ július 27-én várható.

A HMD Globalról:

A finnországi Espoo székhelyű HMD Global Oy a Nokia telefonok otthona. A HMD számos olyan okostelefont tervez és forgalmaz, amelyek különböző fogyasztókat és árfekvést céloznak meg. Az innováció és a minőség iránti elkötelezettségével a HMD a Nokia telefonok és táblagépek márkájának büszke exklúzív liszenszere. További információért keresse fel honlapunkat: www.hmdglobal.com.

1 A MIL-STD-810H szabvány szerint készült. IP68 por- és vízálló 1,5 m mélységig 1 órán át. Használható meleg / hideg éghajlaton, nedves kézzel / kesztyűvel.

A(z) HMD Global Nokia cégről